Εταιρικό προφιλ

H επιχείρησή μας δραστηριοποιείται με επιτυχία στο χώρο του εξοπλισμού κομμωτηρίων τα τελευταία 30 χρόνια, αντιπροσωπεύοντας αποκλειστικά για την Ελλάδα γνωστές εταιρείες κατασκευής επαγγελματικών εργαλείων.

Επίσης, έχουμε την δυνατότητα να σας παρουσιάσουμε μία μεγάλη ποικιλία ιταλικών επίπλων κομμωτηρίου με μοντέρνο σχεδιασμό και άριστη ποιότητα, καθώς και μια σειρά από επαγγελματικά προϊόντα υψηλής ποιότητας για την χρήση του κομμωτηρίου, όπως σεσουάρ, ηλ. ψαλίδια, αποστειρωτές, προϊόντα styling, θήκες εργαλείων & μεταφοράς, κ.α. .

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα σε θέση να σας ενημερώσει με κάθε λεπτομέρεια για τα προϊόντα μας, ενώ παρέχουμε πλήρη κάλυψη συντήρησης και επισκευής σε όλα τα επαγγελματικά σας εργαλεία. Έχουμε την δυνατότητα να σας εξυπηρετήσουμε σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεστε, είτε με άμεση αποστολή εμπορευμάτων, είτε μέσω των αντιπροσώπων μας σε όλη την Ελλάδα.

Στόχος μας είναι να βρισκόμαστε πάντα δίπλα στον επαγγελματία κομμωτή προσφέροντας την πείρα μας και την ποιότητα των εμπορευμάτων μας.